Σχέδια ΔΕΗ & Πιστοποιητικά Εγκαταστάσεων

Σε προβληματίζει η έκδοση πιστοποιητικών της Δ.Ε.Η.; Στη V.electric εκδίδουμε πιστοποιητικά Δ.Ε.Η., αφού πρώτα ελέγξουμε την ηλεκτρολογική σου εγκατάσταση. Αν τυχόν υπάρχουν κακοτεχνίες και ελλείψεις τις αποκαθιστούμε άμεσα για να προχωρήσει η διαδικασία της έκδοσης του πιστοποιητικού.

Τα πιστοποιητικά δεν εκδίδονται χωρίς να έχει προηγηθεί έλεγχος και χωρίς να πληρούνται οι απαραίτητες τεχνικές προδιαγραφές.

Πλήρης ηλεκτρολογική κάλυψη

Στη V.electric παρέχουμε πλήρη ηλεκτρολογική κάλυψη και αναλαμβάνουμε το σχεδιασμό και την κατασκευή ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων σύγχρονων κτιρίων. Αναλαμβάνουμε επίσης συντηρήσεις κτιρίων και πινάκων, ηλεκτρολογικές ανακαινίσεις οικιών και καταστημάτων, μελέτες φωτισμού και φωτισμούς ασφαλείας.

Η ομάδα μας που, αποτελείται από τους πιο ικανούς ηλεκτρολόγους με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων, εγγυάται τη διεκπεραίωση οποιασδήποτε εργασίας & διασφαλίζει την ομαλή λειτουργία της εγκατάστασής σου. Σημαντικό είναι ακόμη το γεγονός ότι γνωρίζουμε και ακολουθούμε τους καινούργιους κανονισμούς ασφαλείας ώστε να σου παρέχουμε την καλύτερη δυνατή κάλυψη.

Τέλος, το ηλεκτρολογικό υλικό που χρησιμοποιούμε αποτελείται από τα πλέον σύγχρονα εργαλεία και ηλεκτρικά όργανα, εξοπλισμό δοκιμών και μέσα συγκόλλησης. Αυτό σε συνδυασμό με την άριστη τεχνογνωσία μας επιτρέπει να φτάνουμε στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

DEH-pistopoihtika
Στη V-electric ένας εξειδικευμένος σύμβουλος θα αξιολογήσει τις ανάγκες του χώρου σου, οικιακού ή επαγγελματικού & θα σου προτείνει την καταλληλότερη λύση.
Call Now Button