Ηλεκτρολογικές Εγκαταστάσεις

Η ηλεκτρολογική εγκατάσταση είναι το βασικότερο κομμάτι του εξοπλισμού του σπιτιού ή της επιχείρησής σου. Αναπτύσσεται αμέσως μετά την βασική τοιχοποιία και συνήθως ταυτόχρονα με τις υδραυλικές εγκαταστάσεις. Το πιο σημαντικό μέρος της εγκατάστασης είναι το φορτίο που θα απαιτηθεί από τις διάφορες συσκευές.

Στη V. electric οι έμπειροι τεχνικοί μας μελετάνε & αποφασίζουν σε συνεργασία με σένα όλον τον απαραίτητο εξοπλισμό όπως σωληνώσεις, διακλαδώσεις, διακόπτες και πίνακες.

Ο προσεκτικός σχεδιασμός μας εγγυημένα αποτρέπει τις βλάβες στο ηλεκτρολογικό δίκτυο που, αν δεν σχεδιαστεί σωστά, μπορεί να υπάρξουν σοβαρές επιπτώσεις, από διαρροές ρεύματος μέχρι και σοβαρά περιστατικά ηλεκτροπληξίας και εκρήξεων.

Επίσης μελετάμε σχολαστικά & λαμβάνουν υπόψιν τους εξωτερικούς χώρους που είναι ιδιαίτερα ευάλωτοι σε θερμοκρασίες, υγρασίες και πολλούς άλλους κινδύνους.

Στην V-electric, πέρα από τις παραπάνω εργασίες, μπορούμε να προσφέρουμε και μία επιπλέον εγγύηση. Την εγγύηση ότι όλα θα γίνουν στους χρόνους που θα συμφωνήσουμε και με τις απαραίτητες εγγυήσεις!

elektrologikes-egkatastaseis7
elektrologikes-egkatastaseis8
Στη V-electric ένας εξειδικευμένος σύμβουλος θα αξιολογήσει τις ανάγκες του χώρου σου, οικιακού ή επαγγελματικού & θα σου προτείνει την καταλληλότερη λύση.
Call Now Button