Δομημένη Καλωδίωση

Χωρίς δομημένη καλωδίωση, οι διάφορες συσκευές είναι εγκατεστημένες σειριακά και ανεξάρτητα η μία από την άλλη χωρίς ένα κεντρικό σημείο διανομής και διαχείρισης. Η δομημένη καλωδίωση συνδυάζει όλες τις καλωδιώσεις για ανταλλαγή δεδομένων, σημάτων, και έλεγχο επικοινωνιών με τη βοήθεια ενός ενιαίου παγιωμένου συστήματος καλωδίωσης.

Αυτό σημαίνει ότι όλη η καλωδίωση και οτιδήποτε άλλο περιλαμβάνεται σε ένα σπίτι ή μία επιχείρηση προγραμματίζεται, σχεδιάζεται, εγκαθίσταται, και ρυθμίζεται ως ένα ενιαίο σύστημα (δίκτυο τηλεφώνου, βίντεο, ήχος, ασφάλεια, θέρμανση, ψύξη, φωτισμός).

Η δομημένη καλωδίωση είναι ένα αναπόσπαστο μέρος των σύγχρονων κτιρίων, είτε πρόκειται για κτίρια που προορίζονται για επαγγελματικούς χώρους είτε για κατοικίες. Η σημερινή τεχνολογία επιβάλει την ενοποίηση και τη δόμηση της καλωδίωσης σε ένα τυποποιημένο σύστημα.

Στη V. Electric, γνωρίζουμε ότι η δομημένη καλωδίωση είναι αναπόσπαστο κομμάτι της σύγχρονης δόμησης και αφορά σε όλα τα κτίρια είτε πρόκειται για επαγγελματικούς χώρους είτε για κατοικίες.

domimeni-kalodiosi1
domimeni-kalodiosi
Στη V-electric ένας εξειδικευμένος σύμβουλος θα αξιολογήσει τις ανάγκες του χώρου σου, οικιακού ή επαγγελματικού & θα σου προτείνει την καταλληλότερη λύση.
Call Now Button