Τρόποι Αποστολής

Οι παραδόσεις των παραγγελιών από την ηλεκτρονική ιστοσελίδα velectric.gr πραγματοποιούνται εντός (1-5) εργασίμων ημερών από την επιβεβαίωση τους.

ΔΩΡΕΑΝ Μεταφορικά σε όλη την Ελλάδα για παραγγελίες άνω των 100€


* TA ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΜΕΓΑΛΟΥ ΟΓΚΟΥ

Παραγγελίες που ολοκληρώνονται 
Σάββατο, Κυριακή ή αργία, επεξεργάζονται την πρώτη εργάσιμη ημέρα από την ημερομηνία της παραγγελίας.

Αποστολές και παραδόσεις δεν πραγματοποιούνται Κυριακές και αργίες.

Ο Πελάτης αναλαμβάνει την υποχρέωση να παράσχει κάθε δυνατή πρόσβαση για την παράδοση των προϊόντων.

Η v-electric.gr διατηρεί συνεργασία με την ΕΛΤΑ courier, που έχει τη δυνατότητα να παραδίδει τα προϊόντα στη διεύθυνση της επιλογής σας με την προϋπόθεση να βρίσκεται εντός των ορίων πόλης που αυτή ορίζει.

Κόστος Αποστολής:

Η χρέωση είναι 4,00€ για πακέτο έως 3kgr (κιλά), για κάθε έξτρα κιλό υπάρχει χρέωση +1€.

Σε κάθε περίπτωση η διαχείριση του καταστήματος θα ελέγξει και στην συνέχεια θα ενημερώσει τον πελάτη για τυχόν χρεώσεις που μπορεί να προκύψουν αναλόγως το βάρος (κιλά)/ όγκο (πολλαπλά δέματα)


Αν η διεύθυνσή σας είναι σε απομακρυσμένη ή δυσπρόσιτη* περιοχή, το δέμα σας θα μεταφερθεί μέχρι την κοντινότερη πόλη ή κωμόπολη της περιοχής σας όπου υπάρχει κατάστημα της συνεργάτιδας εταιρίας courier.

*Οι δυσπρόσιτες περιοχές είναι αναρτημένες στην ιστοσελίδα www.eltacourier.gr


Από τη στιγμή της αποστολής, το δέμα πρόκειται να βρίσκεται στα χέρια σας εντός 1-5 εργάσιμων ημερών οπουδήποτε στην Ελλάδα. Για παραδόσεις στη νησιωτική Ελλάδα μπορεί να απαιτηθεί επιπλέον χρόνος.

Οι συνήθεις ώρες παράδοσης είναι από τις 08.30 έως τις 16.30. Εάν επιθυμείτε να παραλάβετε μέσα σε συγκεκριμένο διάστημα, παρακαλούμε συμπληρώστε το στα σχόλια της παραγγελίας.
Σε περίπτωση απουσίας σας, η εταιρία που έχει αναλάβει να σας παραδώσει το δέμα, θα σας αφήσει σχετικό γραπτό ειδοποιητήριο σημείωμα, και θα προγραμματιστεί παραλαβή για την επόμενη ημέρα. Εάν γνωρίζετε ότι πρόκειται να λείπετε, παρακαλούμε καλέστε τους για να συνεννοηθείτε για την παράδοση του δέματος σας σε κοντινή ημερομηνία που να σας βολεύει.

Εάν η εταιρία courier δε σας βρει για να σας παραδώσει το δέμα μετά από επανειλημμένες προσπάθειες, το δέμα θα επιστραφεί στη v-electric.gr. Λόγω του ότι η επαναποστολή του δέματος θα σας κοστίσει τα έξοδα αποστολής και πάλι, θα σας προτείναμε να είστε όσο συνεπείς γίνεται με την παράδοση, ώστε να αποφύγετε περιττά έξοδα.


Call Now Button