Υπηρεσίες που Προσφέρουμε – Συστήματα ασφαλείας, Συναγερμοί, Θεσσαλονίκη, Κάμερες Ασφαλείας και Επιτήρησης
1 (1)

V-ELECTRIC

Συστήματα Ασφαλείας

Η ασφάλεια της ακίνητης περιουσίας αποτελεί ένα φλέγον ζήτημα τα τελευταία χρόνια. Δεδομένων των συνθηκών, απαιτείται τεχνογνωσία, συνεχής εξέλιξη και προσαρμογή στις νέες τεχνολογίες, προκειμένου να παρέχονται απροσπέλαστα συστήματα ασφαλείας στους πελάτες. Η ασφάλεια αποτελεί πολύτιμο αγαθό και ένα από τα μεγαλύτερα ζητούμενα της εποχής μας.

Η V - electric εξειδικεύεται στον κλάδο των συστημάτων ασφαλείας. Στην πολυετή πορεία μας στο χώρο, μάς έχουν τιμήσει με την εμπιστοσύνη τους πολυάριθμες κατοικίες, επιχειρήσεις, και οργανισμοί. Η φιλοσοφία της διαρκούς ανάπτυξης μας οδηγεί στην παροχή αποτελεσματικών λύσεων ασφαλείας και υπηρεσιών υψηλής και εγγυημένης ποιότητας.

V-ELECTRIC

Ηλεκτρολογικές Εγκαταστάσεις

Αναλαμβάνουμε μελέτες και εγκαταστάσεις ηλεκτρολογικών και δορυφορικών εγκαταστάσεων.

Η ηλεκτρολογική εγκατάσταση είναι ουσιαστικά το βασικότερο κομμάτι του εξοπλισμού της επιχείρησής σας. Οι βλάβες στο ηλεκτρολογικό δίκτυο μπορεί να έχουν επίπτωση σε όλο το σύστημα, ξεκινώντας με διαρροές ρεύματος και φθάνοντας μέχρι σοβαρά περιστατικά ηλεκτροπληξίας και εκρήξεων. Το πιο σημαντικό κομμάτι της εγκατάστασης είναι το φορτίο που θα απαιτηθεί από τις διάφορες συσκευές.

Επίσης δεν πρέπει να ξεχάσετε τους εξωτερικούς χώρους που είναι ιδιαίτερα ευάλωτοι σε θερμοκρασίες, υγρασίες και ένα σωρό κινδύνους. Θεωρούμε αυτονόητο ότι θα απευθυνθείτε σε επαγγελματίες εγκαταστάτες, όπως εμάς.

Οι ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις αναπτύσσονται αμέσως μετά την βασική τοιχοποιία, συνήθως μαζί με τις υδραυλικές εγκαταστάσεις. Σωληνώσεις, διακλαδώσεις, διακόπτες και πίνακες είναι επίσης απαραίτητος εξοπλισμός που πρέπει να αποφασιστεί σε συνεργασία με τον τεχνικό μας έπειτα από σχετική μελέτη και σχεδιασμό.

Στην V-electric πέρα από τις ανωτέρω εργασίες μπορούμε να προσφέρουμε και μια επιπλέον εγγύηση. Την εγγύηση ότι όλα θα γίνουν στους χρόνους που θα συμφωνήσουμε και με τις απαραίτητες διασφαλίσεις.

1 (1)
1 (1)

V-ELECTRIC

Δορυφορικές Εγκαταστάσεις

H V-electric δραστηριοποιείται στη μελέτη και εγκατάσταση σύγχρονων δορυφορικών οικιακών και επαγγελματικών εγκαταστάσεων. Διαθέτουμε ειδικά όργανα για τη σωστή ρύθμιση της κεραίας σας (πεδιόμετρα) και μια πλήρη γκάμα υλικών στήριξης άριστης ποιότητα για μεγάλη αντοχή στον αέρα και στη πάροδο του χρόνου.

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε, για να αναλύσουμε μαζί την κάθε περίπτωση, και να διαλέξουμε την καλύτερη και συμφέρουσα λύση που αφορά:

 • εγκαταστάσεις κεραιών διαμερισμάτων και κεντρική κεραία πολυκατοικίας
 • εγκαταστάσεις δορυφορικών πιάτων
 • ρύθμιση αποκωδικοποιητών ψηφιακού σήματος DIGEA
 • ρύθμιση δορυφορικών αποκωδικοποιητών ανοιχτού λογισμικού (dreambox, humax, openbox, pandora)
 • τοποθέτηση οικιακών συναγερμών
 • εγκαταστάσεις θυροτηλεφώνων και θυροτηλεοράσεων
 • αντικαταστάσεις παλιών θυροτηλεφώνων
 • τοποθέτηση, εγκατάσταση και ρύθμιση Home Cinema
 • τοποθέτηση τηλεοράσεων LCD PLASMA LED TV στον τοίχο και ρύθμιση τους
1 (2)
2 (2)
3 (1)
1 (1)

V-ELECTRIC

Δομημένη Καλωδίωση

Οργανώστε την Καλωδίωση στο Σπίτι και την Επιχείρησή Σας

Η δομημένη καλωδίωση συνδυάζει όλες τις καλωδιώσεις για ανταλλαγή δεδομένων, σημάτων, και έλεγχο επικοινωνιών με τη βοήθεια ενός ενιαίου παγιωμένου συστήματος καλωδίωσης. Αυτό σημαίνει ότι όλη η καλωδίωση και οτιδήποτε άλλο περιλαμβάνεται σε ένα σπίτι προγραμματίζεται, σχεδιάζεται, εγκαθίσταται, και ρυθμίζεται ως ένα ενιαίο σύστημα (δίκτυο τηλεφώνου, βίντεο, ήχος, ασφάλεια, θέρμανση, ψύξη, φωτισμός).

Χωρίς δομημένη καλωδίωση, οι διάφορες συσκευές είναι εγκατεστημένες σειριακά και ανεξάρτητα η μία από την άλλη χωρίς ένα κεντρικό σημείο διανομής και διαχείρισης.

V-ELECTRIC

Ανακαινίσεις

Τοποθέτηση και Service Συστημάτων Ασφαλείας

Οι άνθρωποι μας δραστηριοποιούνται στις ανακαινίσεις, με το καλύτερα οργανωμένο δίκτυο και εξειδικευμένα τεχνικά συνεργεία. Σας προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη ανακαίνιση με βάση τις δικές σας ανάγκες, στις καλύτερες δυνατές τιμές.

Η προσφορά μας περιλαμβάνει από τον πιο απλό μέχρι και τον πλήρη ανασχεδιασμό συστημάτων ασφαλείας κατοικίας, γραφείου, καταστήματος, ξενοδοχείου ή άλλης μονάδας. Αναλαμβάνουμε εγκαταστάσεις νέων ή αναικαινίσεις επιμέρους τμημάτων (π.χ. μόνο κουζίνας ή μπάνιου) αλλά και ολοκληρωμένες λύσεις.

1 (1)
1 (1)

V-ELECTRIC

Μελέτες

Μελέτη – Επίβλεψη – Κατασκευή Ηλεκτρολογικών Έργων

Η Εταιρία μας με κύρια χαρακτηριστικά την ασφάλεια-καλαισθησία-οικονομία αναλαμβάνει το κάθε έργο με ιδιαίτερη διαχείριση.

Το προσωπικό της εταιρίας μας απαρτίζεται από Ηλεκτρολόγους Μηχανικούς Τ.Ε, Μηχανικούς Αυτοματισμού Τ.Ε και αδειούχους Ηλεκτρολόγους εγκαταστάτες. Η πολυετή εργασιακή εμπειρία μας στον τομέα των εγκαταστάσεων μας καθιστά αξιόπιστη εταιρία στον χώρο. Αναλαμβάνουμε την μελέτη της εγκατάστασης και σας προτείνουμε ασφαλείς και οικονομικές λύσεις διασφαλίζοντας εσάς και την εγκατάσταση σας.

V-ELECTRIC

Σχέδια ΔΕΗ & Πιστοποιητικά Εγκαταστάσεων

Σχεδιασμός και κατασκευή ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων σύγχρονων κτιρίων, Έκδοση πιστοποιητικών Δ.Ε.Η.

H εταιρία V-electric μαζί με την άρτια καταρτισμένη ομάδα της παρέχει πλήρη ηλεκτρολογική κάλυψη και αναλαμβάνει το σχεδιασμό και την κατασκευή ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων σύγχρονων κτιρίων. Αναλαμβάνει ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, συντηρήσεις κτιρίων και πινάκων, ηλεκτρολογικές ανακαινίσεις οικιών και καταστημάτων, μελέτες φωτισμού και φωτισμούς ασφαλείας.

Εκδίδει πιστοποιητικά Δ.Ε.Η., αφού πρώτα ελεγχθεί η ηλεκτρολογική εγκατάσταση. Δεν εκδίδονται πιστοποιητικά χωρίς να έχει προηγηθεί έλεγχος και χωρίς να πληρούνται οι απαραίτητες τεχνικές προδιαγραφές. Αποκαθίστανται άμεσα τυχόν κακοτεχνίες και ελλείψεις, για να προχωρήσει η διαδικασία της έκδοσης του πιστοποιητικού.

Διαθέτοντας μια ομάδα από τους πιο ικανούς ηλεκτρολόγους με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων, εγγυόμαστε διασφάλιση της ομαλής λειτουργίας και διεκπεραίωση οποιασδήποτε εργασίας με βάση τους καινούργιους κανονισμούς ασφαλείας έτσι ώστε να παρέχεται η καλύτερη δυνατή κάλυψη στο χρήστη και χειριστή τους.

Το ηλεκτρολογικό υλικό που χρησιμοποιείται αποτελείται από τα πλέον σύγχρονα εργαλεία και ποικίλα ηλεκτρικά όργανα, εξοπλισμό δοκιμών και μέσα συγκόλλησης. Σε συνδυασμό με την άριστη τεχνογνωσία, καταφέρνουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για εσάς.

1 (1)
Υπηρεσίες που κάνουν την καθημερινότητά σας ευκολότερη.

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ

ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ

Μελέτες εσωτερικών χώρων

In саѕе оf аnу іnсіdеnсе hарреnіng, thе hіgh rеѕоlutіоn CCTV іmаgеѕ саn bе uѕеd tо іdеntіfу thоѕе іnvоlvеd.

Διακοσμητικές προτάσεις

Our аlаrm mоnіtоrіng ѕоlutіоnѕ рrоvіdе рrоасtіvе аlеrtѕ аbоut ѕuѕрісіоuѕ bеhаvіоur tо уоur ѕуѕtеmѕ.

Ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις

Whеn іt’ѕ іmроrtаnt tо hаvе unіfоrmеd ѕесurіtу оffісеrѕ оnѕіtе tо ѕесurе уоur рrореrtу, уоu саn rеlу оn Guаrd Mаѕtеr.

ΡΙΞΤΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΗ

ΔΟΜΗΜΕΝΗ ΚΑΛΩΔΙΩΣΗ

Η δομημένη καλωδίωση συνδυάζει όλες τις καλωδιώσεις για ανταλλαγή δεδομένων, σημάτων, και έλεγχο επικοινωνιών σε ένα σπίτι σε ένα ενιαίο παγιωμένο σύστημα καλωδίωσης.
 • Συμβατότητα

  Η δομημένη καλωδίωση χτίζει μια γέφυρα μεταξύ συσκευών από διαφορετικούς κατασκευαστές επειδή παρέχει μια κοινή και συνεπή πλατφόρμα για τις επικοινωνίες και την αλληλεπίδραση μεταξύ τους. Συσκευές που δεν είναι σύμφωνες με τα πρότυπα επικοινωνιών και καλωδίωσης δεν πρέπει να συμπεριληφθούν στα σχεδιαζόμενα συστήματα.
 • Συνέπεια

  Η καλωδίωση εγκαθίσταται ως ενιαίο σύστημα με αποτέλεσμα μα αποφεύγεται η παρεμβολή ηλεκτρικών σημάτων και να παρέχεται συνεπέστερος ήχος, βίντεο, τηλέφωνο, ή μετάδοση στοιχείων.
1 (1)
 • Ευελιξία

  Η καλωδίωση συνδέεται με ένα κέντρο διανομής και μπορεί εύκολα να ξαναρυθμιστεί για άλλες εφαρμογές και να αλλάξουν τα συστήματα χωρίς επιπτώσεις.
 • Ακεραιότητα

  Επειδή δεν υπάρχει καμία συναρμογή καλωδίων στο σύστημα δεν υπάρχει και κανένα σημείο αποτυχίας. Για παράδειγμα, μια θέση βαθιά στον τοίχο δεν μπορεί να προκαλέσει παρεμβολή σε κάποιο καλώδιο.
 • Συντήρηση και διαχείριση

  Κάθε καλώδιο είναι χωριστά προσιτό κάνοντας εύκολη τη δοκιμή και την ανίχνευση λαθών.

Έχουμε την Εμπειρία

Βλάβες & Μερεμέτια

Για άμεση εξυπηρέτηση καλέστε τώρα 2311-241-772 & 6972-218-041

Οι έμπειροι ηλεκτρολόγοι μας είναι κοντά σας, με σκοπό να σας παρέχουν ολοκληρωμένες ηλεκτρολογικές λύσεις για εγκαταστάσεις οικιακών και επαγγελματικών χώρων. Αναλυτικά:

ΠΡΟΣΛΑΒΕΤΕ ΜΑΣ
1
Ηλεκτρικές Εγκαταστάσεις
2
Αποκατάσταση οποιασδήποτε ηλεκτρολογικής βλάβης
3
Οικιακές Εγκαταστάσεις
4
Επαγγελματικές Εγκαταστάσεις
5
Πιστοποιητικά και σχέδια για ΔΕΗ
6
Αλλαγή Πίνακα
7
Εγκατάσταση ρελέ ασφαλείας
8
Εγκατάσταση θυροτηλεφώνων και θυροτηλεοράσεων
9
Θερμοσίφωνες & Ηλιακές Συσκευές
10
Δορυφορικές κεραίες
11
Επίγειες ψηφιακές κεραίες
12
Δορυφορικό internet
13
Θερμοσυσσωρευτές
5
Μελέτη – κατασκευή βιομηχανικών εγκαταστάσεων
14
Τοποθετήσεις συστημάτων ασφαλείας συναγερμοι και καμερες
14
Τοποθετήσεις συστημάτων πυρανίχνευσης
14
Κατασκευές ηλεκτρικών πινάκων προστασίας – ελέγχου – διανομής συστημάτων παραγωγής ενέργειας Φωτισμός & Μελέτες Φωτισμού
14
Πυρανίχνευση – φωτισμός ασφαλείας
1 (4)

Με Συμβουλή από Ειδικούς!

Στείλτε μας τις ανάγκες σας είτε ψάχνετε να επιπλώσετε το μαγαζί σας ή απλά το σπίτι σας. Θα σας στείλουμε μια προσφορά συνδυασμένη με χρήσιμες συμβουλές.
ΛΑΒΕΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΜΑΣ

Έχουμε συντάξει ένα PDF με όλες τις προσφορές και υπηρεσίες μας