Έξυπνο Σπίτι - Smart Home

Το έξυπνο σπίτι ή smart home είναι ένα σύστημα οικιακού αυτοματισμού που χρησιμοποιείται στα σύγχρονα σπίτια εδώ & δεκαετίες. Στο σύστημα αυτό συνδέεται ο οικιακός εξοπλισμός & οι ηλεκτρονικές συσκευές & μπορείς να τις προγραμματίσεις ώστε να εκτελούν συγκεκριμένες ενέργειες. Π.χ. μπορείς να προγραμματίσεις τη θερμοκρασία του σπιτιού σου, το πλυντήριο ή το φούρνο μικροκυμάτων.

Το έξυπνο σπίτι κάνει τη ζωή σου πιο εύκολη & απλή & το τελικό αποτέλεσμα είναι η εξοικονόμηση χρόνου & χρήματος.

smart-home-velectric
Στη V-electric ένας εξειδικευμένος σύμβουλος θα αξιολογήσει τις ανάγκες του χώρου σου, οικιακού ή επαγγελματικού & θα σου προτείνει την καταλληλότερη λύση.
smart-home-velectric2

Ελέγχεις το σπίτι σου

Στο έξυπνο σπίτι μπορείς να ενσωματώσεις σ’ ένα κεντρικό panel τα εξής:

  • Το σύστημα θέρμανσης & κλιματισμού – μπορείς δηλαδή να ελέγχεις το Λέβητα, τα Θερμαντικά Σώματα, τα Fan Coils και την Ενδοδαπέδια Θέρμανση. Επιπλέον μπορείς να ελέγχεις χωριστά το δωμάτιο, τον όροφο ή την περιοχή του σπιτιού σου που επιθυμείς. Στη V.electric μπορούμε να σου εγγυηθούμε εξοικονόμηση ενέργειας έως και 50%, την απόλυτη θερμική άνεση & τον ποιοτικό έλεγχο των συστημάτων με πολύ μεγάλη ακρίβεια.
  • Όλες τις συσκευές που λειτουργούν με ηλεκτρικό ρεύμα – μπορείς να ελέγχεις & να ανοιγοκλείνεις τα φώτα,  τα ηλεκτρικά ρολά,  τις γκαραζόπορτες, το  αυτόματο πότισμα, τα κλιματιστικά μηχανήματα, τα φώτα ασφαλείας, τους ανεμιστήρες, την καφετιέρα και γενικότερα οποιαδήποτε ηλεκτρική συσκευή.
  • Μπορείς επίσης να μετρήσεις τα ενεργειακά δεδομένα – Τα συστήματα Smart Home διαθέτουν μετρητές κατανάλωσης για τη μέτρηση της ενέργειας που καταναλώνεται. Με τη σωστή ανάλυση και τις κατάλληλες διορθωτικές κινήσεις προσφέρουν επιπλέον εξοικονόμηση.
Call Now Button